in

«Немає цього в пріорітеті» — президент України Володимир Зеленський назвав свою найзаповітнішу мрію

Володимир Зеленський, яий є чинним президентом України в такі нелегкі для неї часи, дав відверте інтерв’ю для Наталії Мосейчук та назвав свою найзаповітнішу мрію.

В останній розмові з журналісткою, яка відбулась два роки назад ще до повномасштабного вторгнення, державний діяч взяв собі за ціль — покласти край кровопролитній війні на українських землях. Наталія знову поставила це питання Зеленському, щоб дізнатись чи щось змінилось за пройденний тернистий шлях.

Президент наголосив, що бажання не змінилось: самою найзаповітнішою мрією є перемога на фроті, яка унеможливить у майбутньому нові війни зі сторони ворога.

«Номер один — це закінчення війни перемогою. Перемога для усіх різна. А для мене, як президента, я б хотів таку перемогу, що унеможливить повернення війни. Я б хотів саме такої перемоги. Це непросто. Це складова, яка залежить не тільки від потужності армії, а саме від безпекової інфраструктури і від суспільства. Номер один — від народу. Треба, щоб народ залишився в єдності», — зауважив Володимир Олександрович.

Півтора місяці після восьмих пологів: Борис Джонсон показав фото 35-річної дружини на відпочинку у Греції

Новий бойфренд співачки-зрадниці Лорак засвітив на відео їхні вранішні обійми в ліжку