in

«Зичу своїй Батьківщині найкращого і бажаю, щоб Зеленський не здав позицій», — запроданка Лоліта продемонструвала чудеса перевзування

Співачка-зрадниця Лоліта Мілявська, яка підтримує геноцид українського народу та криваву диктатуру Путіна, все ніяк не може відбілити свою репутацію перед російськими загарбниками.

В немилість керівничої верхівки Кремля уродженка Мукачево потрапила через свою участь в скандальній «голій» вечірці блогерки Івлєєвої, куди запроданка з’явилася в чому мати народила. Мало того, ще й поводила себе неадекватно — повзала рачки в напівоголеному вигляді, а тепер розплачується за це сповна. В РФ масово скасовують усі заплановані виступи артистки, на радіо відмовляються брати в прокат її пісні.

Лоліта Мілявська відзначилася на «голій» вечірці Івлєєвої

А зараз ще на просторах Інтернету завірусилося відео 2019 року, на якому Мілявська тішилася, що на президентських виборах перемогу здобув саме Володимир Зеленський. На той час зрадниця вважала ще Україну своєю Батьківщиною та бажала їй процвітання. В ролику путіністка зверталася до Зеленського із проханням «не здати своїх позицій», адже вона розраховувала отримати свій «ласий шматочок хліба».

«Усе, я вже вилітаю в Київ. Я впевнена, що тепер дорога нам туди буде відкрита. Усім артистам, усім діячам культури. Тому що ми всі знімалися в проєктах Зеленського. Чого гріха таїти, ми всі розраховуємо на свій маленький шматочок пиріжка. Насправді мені абсолютно серйозно хочеться сказати, що я зичу своїй батьківщині всього найкращого. І бажаю, аби Володимир Зеленський не здав своїх позицій». — видала Лоліта у 2019 році.

Дане відео викликало неабиякий резонанс серед росіян і, аби залагодити ситуацію, Мілявська прокоментувала цю ситуацію. Запроданка вирішила звалити все на українців, заявивши, що це: «Працює це якраз українська сторона. Тому що це треба тільки їй, щоби ми одне одному горло перегризли».

Нещодавно, артистка розсекретила, як панує заробляти кошти на життя після того, як впали її доходи.

Читайте також: «Вивіз пару мільйонів євро у Європу» — зірка естради 1990-х розкрив деталі втечі Олега Винника і роль у цьому Михайла Поплавського

Левам — неочікуваний сюрприз, а Дівам — конфліктна ситуація: гороскоп для кожного знаку Зодіаку на 24 січня 2024 року

На фоні портрету з Путіним: відомий український продюсер похвалився отриманням паспорта РФ