in

«Повернеться обов’язково. І дасть по морді тим, хто заслужив!» – близький друг Пугачової розповів про плани Примадонни повернутися до РФ

Колишній стиліст Алли Пугачової Джордж Ровалс в інтерв’ю виданню «Про зірок» розповів про нинішні стосунки зі співачкою та її подальші плани.

Ровалс був перукарем Примадонни в часи її активної концертної діяльності, однак і зараз продовжує спілкуватися з 74-річною зіркою, що залишила Росію, і листується з нею час від часу. За словами стиліста, Пугачова дуже цінує тих, хто не відвернувся від неї у скрутний час. « Я з нею підтримую спілкування есемесками. Вона пише: «Не підганяйте мене, всьому свій час» , — розповів Джордж Ровалс.

Відповідаючи на запитання, яке найбільше цікавить російських шанувальників культової співачки – чи збирається вона повернуться на Батьківщину, чи поїхала назавжди, друг Примадонни був однозначним і категоричним. « Повернеться обов’язково. Вона Батьківщину не продала. Повернеться і дасть по морді тим, хто заслуговує. Алла без сцени не може. Чому вона зараз активно ходить на концерти та на заходи своїх колег? Тому що їй це цікаво. Думаю, вона зробить «велике сольне шоу», – впевнено зауважив Ровалс.

Зазначимо, невдовзі після того, як Алла Пугачова виїхала до Ізралю на знак підтримки України, на будівлі телецентру «Останкіно» у центрі Москви з’явився величезний світловий напис «Алла, добре, що ти втекла…». Чи варто Аллі Борисівні повертатися до країни, в якій до неї ставляться з такою подякою? Пишіть свої думки у коментарях.

«Як можна підтримувати війну?!», – українка Наташа Корольова цинічно звернулася до тих, «хто захищає честь РФ»

«Навіть з того світу не дає Путіну спокою» — в Росії масово набирає обертів флешмоб в пам’ять про терориста Пригожина — буде новий бунт ПВК «Вагнера»