in

«Як можна підтримувати війну?!», – українка Наташа Корольова цинічно звернулася до тих, «хто захищає честь РФ»

50-річна Наталя Корольова, мабуть, уже повністю забула, звідки вона родом.

Майбутня артистка з’явилася на світ у Києві 31 травня 1973 року, а 1989-го назавжди поїхала до Москви. З того часу співачка повністю асимілювалася в країні-агресорці. Не привела Корольову до тями ні окупація Криму, на початок війни на сході України. Навіть після повномасштабного вторгнення російських військ в Україну в лютому 2022-го киянка не змінила своєї позиції і ніяк не засудила дію кремлівської влади, на відміну від своєї мами, Людмили Поривай, яка публічно підтримала батьківщину.

Днями журналіст Дмитро Гордон показав, як Корольова відзначила день офіцерів РФ, сфотографувавшись разом із чоловіком, стриптизером Тарзаном, який натягнув військову форму. «Хочу привітати наших друзів — випускників «Можайки», а також усіх офіцерів, які захищають честь своєї країни», — написала на знімку Корольова.

«Українка з Києва Наталя Корольова у всій красі. Слів немає – одні вислови», – підписав публікацію Гордон.

Передплатники журналіста, які не стримували емоцій щодо зрадниці, і попросили Дмитра не називати її українкою:

  • Вона народилася в Україні, але немає нічого спільного зі справжніми українцями!
  • Баба Чокнута!!Ну, скільки Уродів Вже б сиділа мовчки на Болотах. Як гидко бачити це фото … Що в голові в цій мразі??
  • Достатньо називати її українкою. Національність – це власне усвідомлення людини, ким вона є. А з королевою все зрозуміло давно — вона окаталася і зробила свій вир …надцять років тому 🤷‍♀️
  • Боже яка вона гидка товстоморда дупа!!!!! Фууууууу
  • Вона давно вже не наша, вона втратила усі зв’язки з країною, в якій народилася, тож не варто її називати українкою, вона сосіянка!

«Що вам, ж*пу показати?», – Панін потролив силовиків на російському кордоні

«Повернеться обов’язково. І дасть по морді тим, хто заслужив!» – близький друг Пугачової розповів про плани Примадонни повернутися до РФ