in

«Навіть з того світу не дає Путіну спокою» — в Росії масово набирає обертів флешмоб в пам’ять про терориста Пригожина — буде новий бунт ПВК «Вагнера»

В останьому інтерв’ю радянський та український військовик Олег Жданов, пояснив, чому президент країни-агресорки старається всілякими способами замнути пам’ять про власника ПВК «Вагнера» Євгена Пригожина.

Як повідомлялося раніше, 23 серпня ввечері у Тверській області розбився літак, на борту якого знаходився Пригожин. Дізнавшись про цей нещасний випадок «вагнерівці» звинуватили кремлівського диктатора у вбивстві свого ватажка та пригрозили, що здійснять новий похід на Москву. 29 серпня пропагандистські ЗМІ опублікували перші фото з могили Пригожина і, як виявилось, що ватажка поховали без усяких урочистостей, а присутніми були лише рідні.

Але, не так просто стерти пам’ять про Євгена Пригожина. Олег Жданов звернув увагу на те, що Путін боїться навіть мертвого власника ПВК «Вагнер» і прекрасно розуміє, що після своєї смерті він набуває популярності серед росіян.

«На підтвердження моїх слів наведу вам приклад. У Росії почався флешмоб: створюються меморіали, присвячені Пригожину, який навіть з того світу не дає Путіну спокою. Більше 12 міст створили такі меморіали. Популярність Пригожина просто божевільна», – сказав експерт.

Полковник запасу також зізнався, що ПВК «Вагнера» не залишать цю подію просто так і можуть готувати нове повстання проти влади в країні-агресорці.

«Я думаю, що так званий відхід ПВК «Вагнер» з Білорусі нібито з метою розформування може не відповідати реальному стану речей. Це може бути легенда для прикриття передислокації «Вагнера» на територію Росії«, – зазначає Жданов.

«Повернеться обов’язково. І дасть по морді тим, хто заслужив!» – близький друг Пугачової розповів про плани Примадонни повернутися до РФ

Дочка народної артистки Ольги Сумської знялася у головній ролі російського серіалу