in

Дочка народної артистки Ольги Сумської знялася у головній ролі російського серіалу

Минуло понад півтора роки з початку повномасштабної війни РФ проти України, проте багато українських зірок досі мешкають у країні-агресорі, замовчуючи про криваві події в їхній рідній країні.

На величезне розчарування українців, серед них рідна дочка народної артистки України Ольги Сумської Антоніна Паперна. Самій Ользі В’ячеславівні вже неодноразово прилітало з приводу поведінки її спадкоємиці. Проте, вона наполегливо намагається відбілити доньку, розповідаючи журналістам про те, в якому страху мешкає Тоня. «Вона живе у режимі тотального терору. Їй дуже тяжко. Це найважче, що взагалі можна уявити», – скаржилася Сумська в одному з інтерв’ю.

Водночас сама 33-річна Антоніна Паперна демонструє прямо протилежний спосіб життя, регулярно відвідуючи світські заходи разом із партнером, російським актором Володимиром Ягличем та веде свою сторінку до соцмережі, доступ до якої заблокувала користувачам з України.

А тепер і виявилося, що Паперна продовжує зніматися в російському кіно — інформація про це з’явилася на ресурсі kino-teatr.ru. Судячи з анонсу, що з’явився там, незабаром на екрани повинен вийти мелодраматичний серіал «Холодна страва», в якому дочка Сумської зіграла головну роль.

Отже, поки РФ атакує українські міста ракетами, і сама Ольга Сумська змушена ховатися в бомбосховищі, її дочка знімається в Москві, жодного разу не засудивши російську агресію.

«Навіть з того світу не дає Путіну спокою» — в Росії масово набирає обертів флешмоб в пам’ять про терориста Пригожина — буде новий бунт ПВК «Вагнера»

«Постійно з’їжджала, відмовлялася» — Коля Сєрга видав українську співачку, яка боїться їхати на фронт