in

Ольга Сумська тепер перестане плакати: Антоніна Паперна, яка проживає в країні-агресор, нарешті обрала свою позицію

Поки що 56-річна Народна Артистка України намагається переконати журналістів у тому, наскільки страшно для її дочки в Росії і як болить у неї душа за рідну країну, поведінка самої Паперної говорить про протилежне.

Зазначимо, що раніше 32-річна Антоніна Паперна, яка проживає в РФ разом із співмешканцем, російським актором Володимиром Ягличем, намагалася не нервувати співвітчизників і тому навіть заблокувала доступ до своїх соціальних мереж користувачам з України. Сталося це після того, як українці почали критикувати її фотосесію у стилі «ню» поки росіяни закидали ракетами українські міста.

Однак згодом це лицемірство втомило мовчанням, і вона зовсім перестала відігравати роль переляканої самітниці, відновивши своє звичайне світське життя. Так, днями в російській пресі з’явилися фотографії відвідин Паперної та її партнера прем’єри фільму «Ілюзіон», яка пройшла в одному з кінозалів Москви. Сам Яглич зіграв у трилері одну з перших ролей.

Яглич і Паперна на прем’єрі фільму в Москві

«Він з’явився на заході з дружиною, яка молодша за нього на вісім років. Яглич і Паперна поводилися розкуто — артисти охоче посміхалися фотографам і жартівливо спілкувалися з колегами», — описували поведінку зоряної пари російські ЗМІ.

Фото: скріншот

Зазначимо, що за весь час повномасштабної війни Антоніна Паперна жодного разу не висловилася з приводу нападу Росії на Україну.

«Кучері тебе зробили!» — відомий шеф-кухар Євген Клопотенко збрив вуса та змінив зачіску

«Так тяжко і так небезпечно!» — Юлія Саніна розповіла, як вони з чоловіком дійшли до розлучення