in

«Постійно з’їжджала, відмовлялася» — Коля Сєрга видав українську співачку, яка боїться їхати на фронт

Відомий український музикант Коля Сєрга, який з перших днів повномасштабного вторгнення боронить українські землі від російських загарбників, дав відверте інтерв’ю для YouTube-каналу «Грунт».

Артист вже на третій день війни в Україні створив рух митців «Культурний десант», який набрав неабияких обертів влітку 2022 року. Ініціатива спрямована на підняття морально-психологічного стану та бойового духу наших захисників. До організації приєдналось чимало відомих українських діячів, які мають чітку громадянську позицію. Серед них музиканти Олександр Чемеров та Олександр Ярмак, співачка Світлана Тарабарова, поет Павло Вишебаба, бандуристка Інна Іщенко, скрипаль Мойсей і багато інших.

Музикант заявив, що є і такі знаменитості, які не можуть побороти свій страх та поїхати у місце бойових дій. В цій категорії людей знаходиться і легендарна співачка Тіна Кароль, яка обіцяє приїхати, але за день до поїздки знаходить причини аби не з’явитись.

«Хтось просто обіцяв і не приїжджав. Тіна Кароль, наприклад. Вона за день постійно з’їжджала, відмовлялася. Ну, їй страшно було. І я розумію, що у неї знаходилися якісь причини, але базова — просто страх. Може, вона до госпіталів приєднається», – сказав Сєрга.

Дочка народної артистки Ольги Сумської знялася у головній ролі російського серіалу

«Н*цисты, валите в свою Украину» — Коля Сєрга розповів, як на «Культурний десант» напала проросійська бабуся