in

Підірвана репутація Сергія Сивохо: куди зник популярний комік?

Шанувальники Сергія Сивохо здивовані тим, куди «зник» артист.

Він призупинив медійну діяльність, а також давно не з’являвся у полі зору ЗМІ. Про місцезнаходження зірки нічого невідомо, у його соцмережах можна іноді зустріти лише старі фото та привітання з релігійними святами.

Найімовірніше, Сергій Сивохо зараз зосереджений на діяльності Національної платформи відновлення та єдності, започаткованої ним у 2020 році. Саме зі сторінки власної благодійної організації комік регулярно робить репости.

На момент повномасштабного вторгнення РФ артист перебував в Україні. 23 лютого він виїхав з Харкова до Києва — евакуювати російську актрису Тетяну Лазарєву, яка працювала у столиці.

Потім на сторінці Сергія Сивохо почали з’являтись його фото з гуманітарними вантажами.

Як відомо, Національна платформа відновлення та єдності з перших днів війни забезпечує українців медикаментами та іншими необхідними речами. Іноді на кадрах з’являється сам засновник організації, тому можна припустити, що він залишився в Україні.

Сергій Сивохо запам’ятався більшості українців перебуваючи на піку гумористичної кар’єри. Кілька десятиліть тому він був одним із найкращих гравців КВК, виступав у збірній СНД та збірній 20-го століття.

Через деякий час артист освоїв нову для себе роль — ведучого на телебаченні, взявши участь у програмах «Як стати зіркою» та «Моя хата скраю». Також Сивохо став креативним продюсером «Великої різниці по-українськи». Після переїзду до Києва у 2012 році він обійняв посаду продюсера студії «Квартал 95» та отримав пропозицію стати тренером «Ліги Сміху».

Однак, не дуже вдало розпочавши політичну кар’єру, Сергій Сивохо викликав засудження з боку публіки. Його називали проросійським та критикували за участь в антимайдані. Артист безуспішно намагався спростувати таку інформацію.

2019 року Сивохо балотувався у депутати Верховної Ради від партії «Слуга народу». З 2019 по 2020 він був радником секретаря РНБО з питань реінтеграції окупованих територій. За короткий час політичної кар’єри артист уславився обурливими висловлюваннями про війну на сході.

Так, наприклад, в ефірі телеканалу «Наш» він заявив, що в Україні триває внутрішній конфлікт. У соцмережах він закликав політиків не ділити народ на українців та сепаратистів, а об’єднатися та навчитися вибачатися. Але найскандальнішими стали його слова про те, що нібито «українська армія мародерить на Донбасі».

Варто додати, що комік продовжує вести свої соцмережі російською мовою, але водночас сторінки Національної платформи відновлення та єдності – виключно українською.

«Любителям обговорювати мою ліквідацію – все гаразд!», – похований Пригожин з’явився на відеозверненні

«Повертався в країну двічі» — переможець «Холостячки» Олександр Еллерт розповів, як виїхав за кордон в умовах воєнного стану