in

Військовослужбовець Віталій Козловський одружився та показав перше фото з нареченою

6 березня популярний український співак Віталій Козловський, який нині боронить українські землі від російських загарбників, святкує свій День народження.

Цьогоріч артистові виповнилося 39 років. І саме в цей день військовий зізнався на своїй сторінці в Інстаграм, що розпрощався з холостяцьким життям. Хто полонив його серце та коли вони офіційно побралися з таємною коханою — Віталій поки що тримає в секреті. Схоже, що радісну подію в своєму житті, артист відсвяткував в колі найрідніших. Однак, все ж одне фото з загадковою обраницею Козловський поділився. На фото, яке він оприлюднив в соціальних мережах видно, що він у військовій амуніції ніжно тримає наречену за руку. На пальцях у молодят поблискують весільні обручки.

«Сьогодні мені 39. Минув рік, який перевернув моє життя… Коли опиняєшся за крок від смерті, цінності змінюються полярно — хочеться спішити жити, спішити любити, насолоджуючись кожною миттю, проведеною з найріднішими і найважливіше не відкладати на потім. Скажу всесвіту лише одне: Дякую» — підписав нове фото співак.

Козловський таємно одружився

Про свою дружину Віталій говорить, що: «Вона в мене свідома дуже і від душі. А все, що від душі, воно щире, воно надовго». Саме в ній він знайшов те, що шукав роками.

«У мене було багато стосунків. Вони по різному переживалися, не треба нічого очікувати, нічого шукати. Мені все зрозуміло. Святкувати будемо пізніше, поки що ще не час для гучних таких свят, бо весілля треба гуляти прям правильно. Треба запросити усіх родичів гарбузових, як то кажуть, і близьких, і далеких, і всіх-всіх об’єднати на цьому святі життя. І це буде!» — поділився Козловський у програмі ЖВЛ.

Козловський святкує 39-річчя в новому статусі

Також він зазначив, що відколи він вступив у лави ЗСУ та не раз опинявся за крок до смерті, то всі рішення приймає спонтанно. Потрапивши одного разу під артилерійський обстріл, співак переосмислив життєві цінності та прийняв рішення — не затягувати з одруженням.

«Потрапив під артилерійський обстріл, я так само був серед артилерії. Нас орки мочили 2,5 години з двох позицій. Снаряди прилітали в семи метрах від нашого бліндажу. Це диво, що ми вижили. Я просто писав рандомно всім знайомим і близьким. Напевне, останнє SMS, щоб вони берегли моїх рідних», — розповів артист.

Читайте також:  Супермодель Гайді Клум знялася у гарячій фотосесії в бікіні і сукні від українського дизайнера

Раки зірвуть справжній джекпот, а Водоліям присутній ризик зіткнутись з неадекватними людьми: Гороскоп на 7 березня 2024 року

Левам випала карта «Колесо Фортуни», а Водолія «Шістка мечів»: Таро гороскоп на 7 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку