in , ,

«Нацисти, валіть в свою Україну»: Коля Серга розповів як поставив на місце фанатку Кремля на Донеччині

Відомий український співак та телеведучий Коля Серга розповів про курйозний випадок «сутички» з «путіністкою» на концерті проведеному у Дружківці — у рамках проекту «Культурний Десант».

Йому та його колезі по цеху — Мирославу Кувалдіну — вдалося поставити на місце жінку похилого віку, котру «образили» коломийки про окупантів, виконувані Колею. Мешканка містечка безпардонно перервала виступ і назвала артиста та команду «нацистами».

Цей інцидент Серга висвітлив в інтерв’ю Ютуб каналу «Грунт». Співак з іншими популярними артистами щодня влаштовує концерти для військових на передовій та у прифронтових зонах, оскільки, за його словами, це «піднімає бойовий дух українських військових». Такою самою подією став і концерт у м. Дружківка Донецької області.

Команда розставила апаратуру на одній із вулиць і виступ розпочався. Коля вирішив заспівати жартівливі коломийки, які висміюють окупантів та російських артистів. Однак це не сподобалося літній жінці, котра випадково опинилася на концерті. Вона буквально накинулася на артиста з криками та звинуваченнями у тому, що в піснях присутній мат. Втім розлютило її зовсім не це — жінка виявилася проросійськи налаштованою і шокувала своїми наступними висловлюваннями.

«Вона сказала: «Через вас одні проблеми. Є***ні американці вас купили». А я кажу їй: «Так Ви ж самі матюкаєтеся». Вона обурилася: «Я у вас навчилася! Ви, нацисти – валіть у свою Україну. А тут вам не Україна». Але я не розгубився і швидко знайшов дуже дотепне рішення назріваючої  конфліктної ситуації. Я говорю їй: «У мене є для Вас подарунок — афробандерівець Мирослав Кувалдін», — згадав співак.

Коли Кувалдін підійшов до цієї літньої жінки, вона негайно знітилася. Його козирем виявився дуже вдалий жарт про росіян.

«Мирослав сказав їй: «Мене звуть Мирослав Джонович Кувалдін. Моя мама – москалька. І вона єдина порядна москалька з-поміж усіх, кого я знаю. А батько в мене із Нігерії. І як же все ж приємно думати, що 50 років тому для мого народження, н**ри Ї**ли москалів», — процитував свого друга Серга.

Коли провокативний інцидент був вичерпаний, артисти продовжили виступ перед захисниками.

«Буде міжнародний скандал»: знайдено тіла іноземних волонтерів, вбитих в Соледарі

«Навіщо довіряєш м*дакам?!»: Макс Барських розчулив фанатів новою ліричною піснею