in

«Треба здаватися! Навіщо боротися?!» — Ірина Федишин шокувала, як українці за кордоном втомилися від війни

Відома українська співачка Ірина Федишин з початку повномасштабного вторгнення активно допомагає українським захисникам завдяки благодійним концертам.

Артистка гастролює зі своїми виступами не лише українськими містами, а й тішить своїх прихильників за кордоном. Але, як зізналася зірка, наразі збір дається з кожним разом все важче. За її словами стало відомо, що люди втомилися або ж просто, не мають коштів аби донатити.

«Ми навіть тут, в Україні, помічаємо, що люди виснажилися. Спостерігається глибока втома. Зараз на концертах за кордоном просто сказати слово «війна» – цього вже і недостатньо. Але ми стараємось так вибудувати виступи, що навіть, якщо люди приходять з думками трохи розрадитися, протягом виступу занурюються в те, чим живе нині Україна. Ми зі сцени нагадуємо, що війна триває, ціна її дуже висока, кожного дня гинуть люди», — розповіла Ірина.

Ірина Федишин активно донатить на ЗСУ

Федишин повідомила, що неодноразово до неї підходять українці й заявляють, що «навіщо чинити опір? Треба здатися, бо це людські життя». Але, після концерту, змінюють свою думку, адже Ірина зі своєю командою дуже влучно передають ті емоції зі сцени, які майже два роки переживає Україна та її народ, потерпаючи від насилля російських загарбників.

«Зараз кожен свідомий українець повинен розуміти, що одні хлопці на передовій цю війну не витягнуть. Це протистояння, в яке мають включитися всі. Кожен має постійно щось робити на своєму рівні – допомагати, волонтерити. Якщо ми приганяємо воїнам машину, то хто може – її фарбує, хто може – доганяє до фронту», — додала виконавиця.

Ірина Федишин на концерті

Читайте також: «Відкрила двері і отримала удар в обличчя» — Наталю Могилевську намагалися пограбувати

«Відкрила двері і отримала удар в обличчя» — Наталю Могилевську намагалися пограбувати

Овнам — неземне щастя, а Терезам — складний вибір: Гороскоп для всіх знаків Зодіака на 29 грудня