in

«Навіщо довіряєш м*дакам?!»: Макс Барських розчулив фанатів новою ліричною піснею

У перший день осені український співак Макс Барських презентував неабиякий подарунок для своїх шанувальників. Цим подарунком став реліз його нової україномовної пісні «Не плач» — з альбому «Зорепад», над яким зараз працює артист.

За словами Макса, прийнявши рішення на користь створення цього альбому, він на деякий час відмовився від ідеї випуску англомовної платівки. Композиція, написана про кохання, вийшла по-своєму драйвовою, захопивши фанів танцювальними бітами та влучною лірикою.

«Навіщо довіряєш м*дакам?! Вони завжди кохають тільки себе…» — співає Барських, звертаючись до прекрасної половини своєї аудиторії.

«Для роботи над майбутнім альбомом, мені довелося відкласти написання своєї англомовної платівки. Перебуваючи у турі містами України, я відчув потребу глядачів у новій танцювальній музиці, під яку можна лікувати душевні рани або випустити пар, скинувши тягар стресу та болю. Мені дуже радісно від успіхів перших релізів, але я певен, що це — тільки початок.»

У соцмережах співака шанувальники залишають схвальні відгуки про нову композицію — «Шедевр», «Вже у плейлисті», «Довго чекала цієї прем’єри і вона супер».

«Нацисти, валіть в свою Україну»: Коля Серга розповів як поставив на місце фанатку Кремля на Донеччині

Навчаюся жити тут і зараз: LOBODA у напівоголеному вигляді спокусливо станцювала на тлі заходу сонця