in

У Казахстані шанувальники ридають через заборону влади на виступ Галкіна. Відома причина такого рішення

Після виїзду Максима Галкіна з РФ на знак протесту проти вторгнення російських військ до України, артиста буквально засипали пропозиціями виступити у різних куточках земної кулі.

Концерти Галкіна з аншлагами пройшли у Новій Зеландії, Австралії, КША та Канаді, не кажучи вже про країни Західної Європи. Проте проблеми раптом з’явилися, звідки не чекали. Зокрема, влада Казахстану, також відома підтримкою України у боротьбі за її територіальну цілісність, раптово навідріз відмовила гумористові у дозволі на проведення концерту.

Численні казахські шанувальники гумориста у відчаї записували Галкіну послання, в яких, не стримуючи сліз, намагалися висловити йому свою підтримку та розчарування таким рішенням місцевих можновладців. «Я дуже чекала та сподівалася потрапити на Ваш концерт. Купила квитки у травні цього року. Потім інформації, що концерт скасовується… Адже залишалося лише 37 днів до концерту в Алмати. Ви не уявляєте як я чекала на цей концерт», – не стримуючи емоцій звернулася до Максима одна з його фанаток.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Аида́м (@miss_aidaaaam)

Сам Максим Галкін визнав проблеми із проведенням виступів у Казахстані: « На державному рівні всіляко перешкоджають проведенню моїх концертів в Астані та Алматі. Я та мої організатори вже кілька місяців боремося за проведення цих концертів. Спочатку все було чудово, а потім пішло-поїхало. Якісь вигадані причини, перешкоди, заборони. Напевно, чимось я страшний для влади Казахстану. Злякалися прямо. Я думав, що все-таки вільніше почувається влада Казахстану в сформованій світовій обстановці…».

Водночас Галкін висловив подяку за ту підтримку, яку отримав від передплатників у цій країні, і пообіцяв, що таки обов’язково там виступить.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Зазначимо, що офіційною причиною заборони виступити є початок продажу квитків на концерти, організація яких була не до кінця юридично оформленою.

«Пишете мені х*рню» — Полякова різко відповіла на критику за своє «розкішне» життя на показ

«ОтСосєдова!» – Галкін посміявся з російського критика, який виявив до нього інтерес