in

«Пишете мені х*рню» — Полякова різко відповіла на критику за своє «розкішне» життя на показ

Українська співачка Оля Полякова, яка від початку повномасштабного вторгнення стала на культурний фронт та активно займається волонтерською діяльністю, нарвалась на шквал критики.

Знаменитість регулярно приділяє час соціальним мережам, публікуючи фото з благодійних заходів, а також ділиться кадрами зі свого відпочинку. Однак не всі підписники сприймають це позитивно і, недоброзичливі шанувальники захейтили артистку за відпочинок для себе в умовах війни.

Оля, звичайно ж, не залишила це поза увагую та відповіла в Інстаграм на зауваження. Співачка пояснила, що вона знаходиться в Україні і не втікає за кордон. І коли українці потерпають від ворожих обстрілів, вона, як і всі, ховається в укриття.

«Я живу в Києві! Я та мої діти періодично спимо у підвалі! А от ви сидите за кордоном і пишете мені х*рню. Сидить от така людина за кордоном і стидає мене», — відповіла знаменита білявка.

Вини не визнає: патрульному, що вбив чоловіка у Дніпрі, обрали запобіжний захід. Відома реакція керівництва поліцейського

У Казахстані шанувальники ридають через заборону влади на виступ Галкіна. Відома причина такого рішення