in

«Більше не чекайте!», – Алла Пугачова продала свій замок у Підмосков’ї

Вже кілька днів у Мережі обговорюють інформацію про те, що в РФ подали до суду на Аллу Пугачову. Виявилося, що в замку Примадонни, який пустує після виїзду зіркової сім’ї, накопичився чималий борг за комуналку — 15 тисяч рублів.

Проте, 30 серпня стало відомо, що компанія «Газпром міжрегіонгаз Москва» одразу відкликала свій позов до співачки Алли Пугачової з вимогою стягнення боргу за оплату житлово-комунальних послуг. Причиною такого рішення став той факт, що Примадонна більше не є господаркою цього будинку. У розпорядженні представників компанії опинилися документи, що підтверджують угоду з продажу маєтку Алли Борисівни.

Варто відразу ж підкреслити, що мова не йде про особняк у селі Грязь. Крім того знаменитого замку, знаменитість має будинок на річці Істрі, яким зараз користується її онук, Микита Пресняков, і резиденція в Троїцькому районі Підмосков’я, про який і йдеться. Місцеві жителі підтверджують, що раніше іноді бачили там Аллу Борисівну, проте зараз елітною нерухомістю користується великий столичний підприємець, власник найбільшого молла у Москві.

Зазначимо, що Пугачова не проти продати і замок у Грязі, проте вартість шикарного особняка (мільярд рублів) відлякує потенційних покупців, адже більшість російських товстосумів покинули країну-ізгой через санкції.

«Відібрали у мене український прапор» — на концерті Imagine Dragons в Грузії стався неприємний інцидент

Навчання зачекає! Данілов приголомшив новиною про скасування відстрочки для студентів та інвалідів