in

«Відібрали у мене український прапор» — на концерті Imagine Dragons в Грузії стався неприємний інцидент

Під час останнього виступу американської попрок-групи Imagine Dragons в Грузії, яка активно підтримує Україну від початку повномасштабного вторгнення РФ, стався неприємний інцидент.

Фанатка щоразу відвідуючи подібні концерти, приносить із собою український прапор та розгортає його разом з виконавцями. Христина Яхуа, яка нагадує для світу про повномасштабну війну в Україні, намагалась пронести український прапор та вручити його для виконавців. Однак охоронна спочатку вимагала заховати його, а в кінці відібрала прапор у дівчини.

«До мене підійшла служба безпеки AlphaGreenSecurityService, яка забезпечувала внутрішню безпеку концерту Imagine Dragons, і попросила прибрати український прапор, заховати його і взагалі не показувати. Причина: невпевнена пропозиція і прохання організаторів. Водночас хочу нагадати, що на вході також зняли грузинські прапори. Ми всі знаємо, кого і як підтримують Imagine Dragons. Ден Рейнольдс, хлопці з Imagine Dragons, ви повинні знати, що хлопці зі Служби безпеки Грузії відібрали у мене зі сцени український прапор за «правилами організаторів», — написала вона у соціальній мережі.

Самі музиканти з Imagine Dragons поки що не давали коментарі по данній ситуації.

Жбурляння мікрофона в голову фанатки: що так розлютило 50 Сent?

«Більше не чекайте!», – Алла Пугачова продала свій замок у Підмосков’ї