in

«Прийшов час розплати» — Головне управління МВС Росії придумало нове «покарання» Ахеджаковій за підтримку України

Відома російська акторка Лія Ахеджакова не припиняє приємно вражати своїми вчинками на підтримку України, доводячи росіян до істерики.

Наприкінці липня Ахеджакова зіграла у спектаклі в німецькому місті Бремен. У кінці вистави акторка вийшла на сцену з синьо-жовтим прапором та підтримала Україну, яка вже півтора року захищає свої території від країни-агресорки Росії. Тим часом присутні глядачі у залі українською вигукували Ахеджаковій – «дякуємо!».

Пройшло вже достатньо часу, але росіяни вирішили подати для Ахеджакової помсту «холодною», написавши новий донос. Путініст Віталій Бородін, який є активним прихильником  путінського режиму, заявив, що у вчинку акторки розпізнано «дискредитацію» армії РФ.

«Головне управління МВС Росії по Москві почало перевірку щодо народної артистки Росії Лії Ахеджакової за статтею про дискредитацію Збройних сил РФ після того, як вона вийшла на сцену в Бремені з українським прапором, де проходив спектакль з її участю. Про це нам повідомили в правоохоронних органах», — стверджують російські пропагандистські видання.

Це вже не перше звинувачення, яке висувають для акторки театру та кіно. Раніше Ахеджакову росіяни вимагали визнати іноагентом Росії.

Заручники Кремля: 5 російських зірок, що зголосилися вбивати українців на фронті

«Успішна українізація» — «близнюк» Зеленського, який торгує рибою, станцював під українську патріотичну пісню