in ,

Заручники Кремля: 5 російських зірок, що зголосилися вбивати українців на фронті

Російськи зірки, які називають себе патріотами та підтримують кровожерливий «царський» режим Кремля, зазвичай роблять це зі сцен концертних залів або світських раутів. Але серед них існують і такі улесливі шанувальники існуючої влади, котрі вирішили довести свою покірність та прихильність «Батьківщині» не словом, а ділом.

Взявши до рук зброю та маючи на меті вбивати українців, ці актори та музиканти навіть не думали, що стануть звичайним гарматним м’ясом. Адже наші хлопці з лав ЗСУ давали та продовжують давати їм гідну відсіч.

Розглянемо детальніше особистості терористів, які в минулому мали медійну кар’єру.

Андрій Решетін

Ексучасник гурту «Акваріум», 60-річний Андрій Решетін вступив до першої фронтової творчої бригади. Він розважає терористів музикою, але при нагоді може і вбивати українців.

Євген Колясніков

Для приєднання до війск РФ Євген Колясніков добровільно обрав группу «Запад-Ахмат». Наприкінці 2022 головний актор російського фільму «Ванька» був ліквідований силами ЗСУ.

Михайло Мамаєв

Зірка відомих радянських фільмів «Віват, гардемарини» та «Гардемарини» у свої 57 років перебуває на фронті з єдиною метою — привернути увагу до своєї персони. Судячи з соцмереж, його основними заняттями є читання віршів та фільмування окупантів для власного блогу.

Георгій Тесля-Герасимов

45-річний актор підтримує вбивства українців та хоче зняти про це кіно, створючи ажіотаж навколо популярної серед росіян теми «СВО». Діяльність Тесля-Герасимова на передовій має лише формальний, «показовий» характер.

Павло Устинов

Устинов не виказував рішучого наміру піти на фронт, але повістка, видана йому у 2023 році, змінила позицію артиста. Втім, довго новоспечений вояк не протримався — дістав поранення в руку і пішов у «відпустку».

«Абсолютно нічого не робить» -військовослужбовець ЗСУ поставив «на місце» блогерку-мільйонницю Вербу, яка «тихо» донатить на армію

«Прийшов час розплати» — Головне управління МВС Росії придумало нове «покарання» Ахеджаковій за підтримку України