in

Судмедексперт Жанета Сільська з «Повернення Мухтара» в істериці обізвала Аду Роговцеву «перевертнем»

Російська зірка серіалу «Повернення Мухтара» Оксана Сташенко, яка підтримала воєнну політику кремлівського диктатора, вирішила зачепити своїх українських коллег по знамільному майданчику.

На днях в країні-терористці відбувся кінрфестиваль «Волгоградський факел», під час якого прославляли загарбницьку війну в Україні. Фанатка Путіна, яка знайома більшості глядачам за роллю судмедексперта Жанети Петрівни Сільської, також стала учасницею пропагандистського зібрання.

В інтерв’ю для росЗМІ  путіністка поляла брудом українських артистів, а саме Аду Роговцеву, Володимира Талашка та Богдана Бенюка, заявивши, що вони мають бути вдячними для СРСР та РФ. Адже без роботи в країні-агресорці вони не здобули б такої слави. Розізлившись, Сташенко, назвала своїх коллег «перевертнями» та корисливими людьми.

«Я вважаю цих людей перевертнями. Вони грали в російському кіно, ненавидячи Росію. Через гроші приховували свої погляди і тільки потім маску свою явили. Лицеміри, перевертні», – заявила прихильниця путінської диктатури.

Це не вперше, коли Оксана висловлюється про українців. З першого дня повномасштабного вторгнення вона відкрито заявила про свою воєнну позицію. Сташенко вважає, що ця «спєцоперація» для України була життєвонеобхідною.

Польща розпочала процес примусової депортації українців призивного віку назад в Україну: кому це світить

«Першовересневий» скандал: школярки у вбранні часів СРСР шокували чернівчан та користувачів соцмереж