in

Блогер, яка назвала ЗСУ «м’ясом», роз’яснила свої слова: «Я ж українка! Я з Бахмута!»

Кілька днів тому в Мережі спалахнув скандал, у центрі якого опинилася популярна Інстаграм-блогерка Тетяна Корчак (Корячка), яка розповідає про правильне харчування та здоровий спосіб життя.

На цей раз інтернет-зірка дозволила собі торкнутися теми, в якій, як виявилося, взагалі нічого не розуміє. Дівчина вирішила діти свої «цінні» поради щодо того, як правильно захищати свою землю на полі бою, а українських захисників просто назвала «м’ясом».

Заява переможниці шоу «Супермама» викликала широкий суспільний резонанс, що змусило «Корячку» схаменутися і записати виправдувальний відеозвернення. Інста-діва «раптом» згадала, про свою малу Батьківщину, і запевнила передплатників, що її слова «некрасиво перекрутили».

«Після повномасштабного вторгнення я повністю віддавала себе допомоги. Я не те, що останньої копійки все витрачала, я завжди докладала від себе. Я – українка з Бахмута і те, що росіяни зробили з моїм містом… Я не можу описати вам цей біль. Я втратила у цій війні дуже багато – і дім, і рідних. Я розумію біль людей, які втрачають у цій війні і щодня мені пишуть із проханнями про допомогу. І я їм допомагаю, чим можу», ледве стримуючи емоції, що наринули, мовила Тетяна.

Тетяна Корячка не вперше потрапляє у скандал

«Ви можете сприймати мої слова як нервовий зрив, але я справді хочу, щоб у моїй країні настав світ… Тому що я втомилася втрачати рідних та близьких. І гадаю, ви теж втомилися втрачати людей у ​​цій війні. Тому я й виступила за те, щоб країна була у світі та процвітанні. Ось що я хочу, а не як це перекрутили ЗМІ», – пояснила Корячка.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Koriak Tatiana (@korya4ka)

Читайте також: «Пішов нах*й! Зуби встав собі!» – Гордон публічно принизив військового у центрі Києва

«Готовий здати ДНК-тест» — росЗМІ назвали справжнє ім’я батька двійнят Пугачової та Галкіна

Не витримало серце: помер відомий український вчений та історик, який пережив російський полон