in ,

Він навіть не розумів що відбувається: відомий продюсер розсекретив, як Кондратюк «розвів» Козловського на суді

Продюсер Вадим Лисиця, який нещодавно шокував відвертою новиною про те, що Ігор Кондратюк забирає левову частину військової зарплатні мобілізованого співака Віталія Козловського розсекретив ще більш цікаві факти.

В ефірі програми «Ранок у великому місті» Лисиця зізнався, що чудово розуміє, як у свій час Кондратюку вдалося хитро обкрутити навколо пальця свого колишнього підопічного та виграти суди. Музичний продюсер шоу «Х-фактор» сам знає природу відносин зі своїми підлеглими, адже працює у такій же сфері.

«Я теж продюсер. У мене були схожі ситуації, тому я точно знаю природу цих відносин. Я точно знаю, що може бути, коли ми попадаємо в суд. Скільки це триває, скільки це коштує і які важелі потрібні для того, щоб вирішити питання саме у свій бік. Я не натякаю, я кажу прямо, що, мені здається що на той момент, коли це відбувалося, у Кондратюка були більш потужні можливості, ніж у Козловського», — відмітив шоумен.

Вадим Лисиця і Віталій Козловський

Також Вадим додав, що ймовірніше всього, коли розпочався судовий процес, то Віталій взагалі не розумів, що потрібно робити.

«На мій погляд, Козловський взагалі не розумів, що відбувається. Йому ніхто не пояснював всі юридичні аспекти цієї справи. Тому, мені здається, тут теж є певна несправедливість. Я знаю деякі факти, інсайд, як воно відбувалось«, — підсумував Лисиця.

Читайте також: «Те саме, що вести переговори з Путіним»: Віталій Козловський різко висловився про Кондратюка, який відмовився від мирової угоди

Рухався зі швидкістю понад 160 км/год: нардеп від «Батьківщини» насмерть збив дівчину у селі на Житомирщині

«Там є інший чоловік, значно молодший…» — екстрасенс назвала головну причину розлучення Брежнєвої та Меладзе