in ,

Українська блогерка вважає ЗСУ «м’ясом»: «У них немає шансів на цій війні»

Українська блогерка з мільйонною аудиторією Тетяна Коряк, більш відома як Корячка, опинилася у епіцентрі скандалу через свої цинічні висловлювання про воїнів ЗСУ та повномаштабне вторгнення РФ.

Коли одна із підписниць Тетяни залишила на її сторінці коментар про те, що «боляче дивитися як дитина плаче, сумуючи за татом військовим» — Корячка відверто дивно себе повела.

Зробивши з цього приводу декілька Instagram сторіз, блогерка висловила різко негативне ставлення до ситуації в країні. За її словами, ніхто не зобов’язаний захищати свою Батьківщину, як це робить чоловік підписниці. Ба більше — якби вона була чоловіком, то ніколи би не взяла зброю до рук.

«Я  не збираюся вбивати іншу людину ні за яких обставин. Це брудні ігри, в які нас втягують політики. Якби всі думали так як я — то воєн би не було,» — прокоментувала Коряк.

Ще більшою безглуздістю відзначилися зауваження Тетяни Коряк про воїнів ЗСУ. Вона без найменших докорів сумління назвала наших захисників «м’ясом» — роблячи натяк на те, що вони не мають досвіду.

«Кого зараз набирають? «М’ясо»? З якою метою? У воїнів немає шансів. Це просто геноцид народу. Як ви, с*ка, цього не бачите? Невже не можна вирішити все переговорами?» — додала Тетяна.

Варто відмітити, що в 2021 році Тетяна Коряк стала «блогером року». Кількість її підписників в Instagram налічує понад мільйон осіб. На особистій сторінці Тетяна розповідає про життя, харчування та спорт. Однак після таких «гучних промов» вона обмежила доступ до свого профілю.

Не пам’ятає коли День Незалежності: Анна Трінчер зганьбилась перед своєю аудиторією (ВІДЕО)

«На превеликий жаль» — Сергія Бабкіна спіймали на співпраці з росіянами — дружина співака підтвердила