in

«Путін, щоб ти зд*х» — Вєрка Сердючка запалила на сцені в Майамі разом із головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним

Український співак Андрій Данилко, який більше відомий публіці під сценічним іменем Вєрка Сердючка, перебуває з гастрольним туром «Україна переможе» у США.

6 вересня благодійний концерт відбувся у Майамі, під час якого артист побажав кремлівському диктатору Володимиру Путіну якнайшвидшої кончини. Відразу, з’явившись на сцені Данилко оголосив, що змінив назву заходу на більш романтичну та ліричну: «Путін, щоб ти здох». Гості в залі, підтримали свого кумира, гучними оваціями та вигуками.

«Друзі, сьогодні божеволіємо. Я назвала нашу програму лірично і романтично: «Путін, щоб ти здох». Я рада, що вам подобається ця назва», — додав Андрій Михайлович.

Не пройшов виступ Сердючки без її відомого хіта «Russia Goodbye», який вона переробила під час повномасштабного вторгнення РФ. А на закінчення шоу, глядачів очікував приємний сюрприз — на великому екрані з’явилось фото головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, який усім показав сердечко.

«Зроблено демонстративно» — журналіст роз’яснив, чому ватажка ПВК «Вагнера» усунули голосно та показово

«Такого голосу ще не чули!» – виконання вчителькою з дітьми «Ой, у лузі» під час свята «Першого дзвоника» пройняло присутніх до мурах