in ,

«Наживається на крові військових»: стало відомо чому шоумен Остапчук їздить за кордон

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов в рамках свого ютуб каналу поділився компроментуючим відео про шоумена Володимира Остапчука. Це були instagram сторіс дівчини, на яких та розказує про справжні мотиви відвідин Остапчуком Європи.

Дівчина стверджує, що «благодійні» стендап виступи шоумена в Барселоні — не більше ніж фарс. Адже місце проведення стає відомо тільки тим людям, що вже купили квитки на івент, а розрахунок проходить дивним чином — гроші потрібно скидати на банківську карту Катерини Полтавської, дружини Остапчука.

«Жодної благодійності там і близько немає — хтось піде купувати на себе нову сумочку. Мені пропонують купити квиток та піти закидати його яйцями. Чесно, навіть не хочеться витрачати на це гроші. Якщо ви можете від нього відписатися – відпишіться. Якщо можете поскаржитися на його сторінку – скаржтеся», — каже дівчина.

Безпалов погоджується — люди дійсно скидають гроші для придбання квитка на концерт під видом «благодійності» — але, насправді, навіть не знають, на що саме можуть піти їх кошти.

«Їхатимуть через Польщу, щось там закуплять та згодом покажуть: «Ось дивіться, ми все привезли». Як соромно. Певно є така категорія зірок, яка не просто перегинає палицю, а переходить червону лінію. Наживається на крові твоїх співвітчизників, наших захисників, людей, які щодня ризикують своїм життям та здоров’ям. І їде під шумок за кордон проводити «благодійний» стендап, а насправді просто наживається і показує, що їм закон не писаний,» — відзначив Беспалов.

Він порекомендував шанувальникам Остапчука, які відвідували його концерти за кордоном, звернутися до шоумена та попросити звіт про витрачені кошти. «Так нахабно і підло прикриватися благодійністю, щоб заробити заради власного збагачення… Коли цього дурня вже скасують?» – відреагував на інцидент Беспалов.

Дружина «марнотратка» та шлюб на межі розлучення: як склалося життя переможця «Голосу країни» Романа Сасанчина

«Об*срався, зірвав траву і витерся» — Олексій Панін напаскудив біля масажного салону. ФОТО