in

«Об*срався, зірвав траву і витерся» — Олексій Панін напаскудив біля масажного салону. ФОТО

5 вересня Мережу сколихнула новина про те, що скандального російського актора Олексія Паніна, який покинув РФ через війну в Україні, заарештували в Естонії через п’яний дебош.

Як раніше було відомо, артист напередодні появився в Прибалтійській країні, куди приїхав на антивоєнний фестиваль. Перебравши зі спиртним, Олексій намагався потрапити у двері квартир незнайомих людей, думаючи, що він знаходиться всередині готелю. В результаті актора затримала естонська поліція та відправила на «протверезіння, оскільки він у стані алкогольного сп’яніння розбив майно, яке належить іншій установі».

Сам же Панін заявив, що це російські пропагандисти вирішили помститися йому за антивоєнну позицію і саме вони спровокували слухи про «дебош та депортацію».

Але росЗМІ на цьому не зупинилося і оголосило нові подробиці, які насправді розкривають всю правду його «затримання».

«Таємницю затримання «іноагента» Олексія Паніна в Естонії розкрито — він обісрався. За нашою інформацією, актор напаскудив біля масажного салону «Здрава» на вулиці Пунане. Після — зірвав траву з газону і витерся. Через це люди викликали поліцію Талліна і подали заяву», — заявив російський Telegram-канал Mash.

А після справлення нужди Панін влаштував п’яні розборки і ломився в квартири місцевих жителів. Однак, чи правдива ця інформація, залишається лише здогадуватися.

«Наживається на крові військових»: стало відомо чому шоумен Остапчук їздить за кордон

«Ніжно гладила його» — Тіну Кароль підловили на побаченні із відомим танцюристом