in

Дружина «марнотратка» та шлюб на межі розлучення: як склалося життя переможця «Голосу країни» Романа Сасанчина

Роман Сасанчин — український співак, який вперше засвітився на великій сцені ще у далекому 2012 році, коли став учасником сліпих прослуховуваннь першого сезону вокального шоу «Голос. Діти». На той час маленького хлопчика чекала поразка — жоден із тренерів не повернувся, а сам Роман цього не зрозумів і вирішив, що проходить далі.

Наважився повернутись на проєкт Сасанчин через три роки і, йому вдалося привернути до себе увагу. Потрапивши до команди зіркового тренера Тіни Кароль, юний артист здобув перемогу.

У 2020 році хлопець знову став учасником вокального шоу, але вже дорослої версії «Голос країни» і, знову під керівництвом свого тренера-кумира Тіни Кароль. Роман обійшов усіх учасників і здобув головний приз — ключі від квартири в Києві.

Зараз співак одружений на обраниці, яка старша за нього на чотири роки. Молода сім’я виховує донечку Елізабет. Дружина артиста веде активну сторінку в Інстаграм, де часто показує світлини з немовлям.

У 2022 році, коли розпочалось повномасштабне вторгнення, Іванна з дитям вимушенна була емігрувати до Польщі через загарбницькі дії російських окупантів, а молодий тато залишився на Тернопільщині. В той період вона заявила, що їхня сім’я не витримала відстань і вони з Романом розлучаються.

«Ми вже не сім’я! Все почалося більше місяця тому. Сумно, але вірю – згодом переболить», – зробила дівчина заяву в Instagram.

Стурбовані підписники не могли повірити у сумну новину і спробували з’ясувати причину негараздів. Однак, закоханна пара все владнала швидко і ба більше, на початку 2023 року обвінчалась.

Шанувальнику цю подію сприйняли двояко, звинувативши молоду дружину у піарі, яка нібито «набиває» собі аудиторію в Інстаграм. Також її звинуватили в нещирості почуттів до Сасанчина і в тому, що вона «використовує» популярність свого законного чоловіка. Іванна, звісно ж, всі звинувачення на свою адресу заперечує та заявляє, що їй не потрібні фінанси співака.

Також дівчину назвали «марнотраткою» та «транжиркою» коштів через те, що вона наростила волосся, збільшила губи в об’ємі та набила тату за кошти від вигранної квартири в Києві. На ці звинувачення Іванна відреагувала різко: «Він її, по-перше, ще не продав. По-друге, волосся мені обійшлося безкоштовно, тим більше воно ненатуральне, за губи я також заплатила лише половину, за матеріал. Більше того, вони не дуже дорогі. Майстер узяв 2300, тоді як інші салони беруть 5000 і більше. Тому не транжирю я його гроші. Я також заробляю і маю свій заробіток. Не треба робити з мене с*ку».

Зараз молода сім’я мешкає у Києві, часто публікуючи світлини зі свого відпочинку. Роман активно займається благодійною діяльністю, роблячи все необхідне для того аби якомога швидше закінчилася війна в Україні.

«Захід — Польщі, частина — Білорусі, все інше — наше» — путуніст Охлобистін «злив» план Путіна щодо України

«Наживається на крові військових»: стало відомо чому шоумен Остапчук їздить за кордон