in

Панін, після «дебошу» в естонському борделі, звинуватив російських пропагандистів у брехі та розповів свою версію конфлікту

Російський актор Олексій Панін, який виїхав з РФ та публічно виступив проти воєнних дій в Україні, записав відео, в якому розповів свою версію затримання в Естонії.

Як раніше було відомо, що скандальний артист напередодні появився в Прибалтійській країні, куди приїхав не антивоєнний фестиваль. Перебравши зі спиртним, Олексій намагався потрапити у двері квартир незнайомих людей, думаючи, що він знаходиться всередині готелю. В результаті актора затримала естонська поліція та відправила на «протверезіння, оскільки він у стані алкогольного сп’яніння розбив майно, яке належить іншій установі».

Панін, прийшовши до тями, вирішив розвіяти міфи, які з’явились на фоні неприємного інциденту. Актор запевняє, що це російські пропагандисти вирішили помститися йому за антивоєнну позицію і саме вони спровокували слухи про «дебош та депортацію».

«Народ, не встиг прокинутися – вже купа інформації у пресі. Якась поліція, депортація. Народ, все – брехня, абсолютно неправда! Мені зателефонували вже 58 каналів із усього світу: з Ізраїлю, Америки. Жодної депортації. Був маленький інцидент, пов’язаний із поліцією. Навіть немає жодної кримінальної справи», — виправдався Панін.

Актор розповів, що в бордель він приїхав за випивкою, яку в крїні заборонено продавати вночі, але не бешкетував, як про це розвіяли пропагандистські канали.

«Вийшов побутовий конфлікт. Вони по-скотськи себе повели, а я, природно, послав їх усіх на три веселих букви. Після цього вони викликали поліцію, і мене вирішили ізолювати у так званий місцевий витверезник», — заявив він.

Українка, яка родом із Херсону, здобула перемогу на конкурсі в Маямі «Місіс світу 2023»

Алла Пугачова змінила свою трендову зачіску на стрижку «під хлопчика» та здивувала прихильників