in

Тілль Ліндеманн з Rаmmstеin «забив» на Україну та презентував кліп, який зняв з росіянами в Москві

Лідер відомого гурту Rammstein Тілль Ліндеманн, який від початку повномасштабного вторгнення активно підтримував українських біженців закордоном та неодноразово на своїх концертах розгортав жовто-блакитний прапор, шокував своїм останнім вчинком.

Rаmmstеin розгорнули український прапор на концерті в Швейцарії

Декілька днів тому соліст німецького гурту презентував новий кліп, над створенням якого повністю працювала російська режисерка та зірка «Єралашу» Ганна Цуканова-Котт. Також в самому ролику Ліндеманн знявся з російською акторкою Аглаєю Тарасовою, яка до цього часу проживає в РФ, прославляючи свою культуру та замовчує повномасштабне вторгнення країни-агресорки на землі незалежної держави. На екрані вони вдавали закоханих та влаштували відверті пристрасні поцілунки.

Хочемо відмітити, що кліп знімався два роки тому на арені Великого Московського цирку. Відколи Кремль розпочав нищити українське населення ролик «чекав» свого виходу в світ. І, попри війну в Україні, Тілль саме зараз наважився показати його світові.

Здогадуючись про реакцію користувачів, соліст закрив коментарів до скандального ролику і вирішив поки що не коментувати цю ситуацію. А от пропагандистські джерела не можуть натішитись роботою, над якою працювали росіяни, але намагаються всіляко приховати дату зйомок.  РосЗМІ таким чином просувають версію того, що Ліндеманн вирішив «перевзутися».

«Це принципово важливо!» — переможниця «Місіс світу» з Херсону пояснила, навіщо тримала за руки росіянку

Перестав ховатися: викритий у гомосексуалізмі Кіркоров відверто поплескав себе по збільшеним сідницям перед чоловіками