in

«Це принципово важливо!» — переможниця «Місіс світу» з Херсону пояснила, навіщо тримала за руки росіянку

36-річна Ірина Безсмертна, яка розлютила українців своєю привітною поведінкою з представницею країни-терористки на Міжнародному конкурсі краси «Місіс світу 2023» в Маямі, дала з цього приводу роз’яснювальний коментар.

Скандал розгорівся на фоні того, що у фіналі, коли мали оголосити ім’я переможниці, українка, яка родом із постраждалого від загарбницьких дій російських окупантів Херсону, тримала за руки представницю РФ. Щоб просвітити ситуацію, Ірина дала інтерв’ю представникам видання «Обозреватель». Вона пояснила, що у неї не було ні найменшого бажання триматись із росіянкою за руки. Але за всіма правилами конкурсу, їй необхідно було так вчинити, аби перемога не дісталась представниці із країни-терористки.

«Я не тиснула руку росіянці. Я слідувала інструкціям і правилам конкурсу в очікуванні оголошення переможниці. Якби я не виконала вимог та інструкцій конкурсу, мене б просто дискваліфікували і переможницею стала росіянка. Ви хочете, щоб я віддала нашу перемогу країні-агресору?! Для мене це неприпустимо!»— розповіла Безсмертна.

«Я б із задоволенням зробила інакше. Але у мене був вибір – зробити так, як я зробила, або віддати перемогу Росії! Моя перемога у всесвітньому конкурсі підкреслює, що Україна зможе перемогти Росію за всіх обставин! І я дуже хочу, щоб всі зрозуміли мене правильно в цьому питанні. Саме тому я даю ці роз’яснення! Для мене це принципово важливо», – зізналась українка.

«Приклад повної моральної деградації» — в МЗС України суворо відреагували на виступ китайської співачки в Маріуполі

Тілль Ліндеманн з Rаmmstеin «забив» на Україну та презентував кліп, який зняв з росіянами в Москві