in

«Яке ти нікчемне х**ло» — шоумен Анатолій Анатоліч розніс цинічний вчинок Дмитра Шепелєва щодо Маріуполя

Відомий український ведучий ранкових шоу «Снідонок з 1+1» Анатолій Анатоліч висловився про цинічний вчинок екс-ведучого шоу «Розсміши коміка» Дмитра Шепелєва.

Декілька днів тому в Мережі розгорівся скандал після того, як Шепелєв від початку повномасштабного вторгнення підтримав Україну та говорив, що йому «соромно та боляче» від дій російських загарбників, а зараз швидко «перевзувся». Зрадник, мало того що переїхав жити в країну-агресор та ще й наважився зняти «розважальне» шоу в Маріуполі.

Ці ганебні дії прокоментував український шоумен. За словами Анатоліча, вони познайомилися у далекому 2006 році. Тоді Дмитро зумів побудувати успішну кар’єру на українському телебаченні. Останні події не на жарт розлютила Анатолія і він мав намір написати в приватні повідомлення для Шепелєва, але його блог недоступний у нашому регіоні.

«Приїхати до Маріуполя зараз — визнати себе частиною цієї бл**ської нацистської системи. Стати в один ряд з найогиднішими пропагандистами… На жаль, особисто не можу сказати тобі, яке ти нікчемне х**ло», — написав Анатоліч в Instagram.

«Вели, наче бабусю…», – після чергової операції Кіркорова вивели на сцену під руки

«Українські нацисти вбивають дітей» — китайська співачка Ван-Фан, яка заспівала «Катюшу» на руїнах драмтеатру в Маріуполі, шокувала промовою про українців