in

Дружина лідера гурту «Антитіла» Тараса Тополі заявила, що змінює своє сценічне ім’я: більше не Alyosha

Українська співачка Олена Тополя, яка відома для шанувальників під сценічним іменем Alyosha задумалась про зміну псевдоніму.

Артистка розповіла, що дуже часто підписники надсилають для неї повідомлення та радять змінити сценічне ім’я. Дружина лідера гурту «Антитіла» Тараса Тополі вирішила серйозно подумати над цією ідеєю.

«Сиджу і думаю над тим, що багато фанів, багато прихильників моїх давно мені з любов’ю, ніжно і лагідно пишуть: «А не хотіли б ви змінити свій псевдонім?». Я думаю про це і думаю вже досить давно. Це досить тяжкий процес буде. Я таки вирішила, що це треба зробити», — зізналася Alyosha.

Зірка зізналась, що вона й уявлення немає, яке нове ім’я собі придумати. Знаменитість вирішила попросити прихильників про допомогу аби ті порадили їй свої варіанти.

«Але у мене є запитання! На який змінити Alyosha? Це запитання поки найскладніше, напевно. Тому я прошу вашої допомоги. Підкажіть, накидайте свої ідеї, як би ви хотіли чути співачку, яка зараз перед вами? З яким іменем ви хотіли її чути? Сценічним іменем?» – попросила співачка своїх фоловерів.

Підписники активно почали пропонувати різні варіанти: серед них — «Олексія», «Олена Тополя», «Олекса», «лишайтеся Alyosha», «TOPOLENA», «Тополька».

Анна Трінчер під час виступу «звалилася» зі сцени (відео)

Ксенія Мішина в образі зухвалої школярки звабила прихильників новим спекотним фото