in

«Якби знала — не полетіла б до тієї Америки…» — Alyosha натякнула на проблеми у стосунках із Тарасом Тополею

Популярна українська співачка Олена Тополя в розмові журналісткою проекту «Наодинці» вперше відверто розказала про тріщину яка з’явилася у їхніх стосунках із Тарасом Тополею.

Ця зіркова пара справляла враження зразкової в українському шоу-бізнесі, проте повномасштабне вторгнення Росії стало іспитом на витривалість, який, як і тисячам інших сімей, Олені і Тарасу не вдалося скласти на відмінно. З початком великої війни жінка разом із трьома їхніми дітьми виїхали до США, де мешкає багато родичів Тараса — його мама, вітчим, тітка, дядько, зведені сестри та брати, двоюрідні сестри…

Там 7-річний Марк та 10-річним Роман ходили до місцевої школи а Олена займалася домашнім вихованням трирічної Марійки. Лише через півтора року співачка наважилася повернутися на Батьківщино, після чого з жахом зрозуміла, що їхні стосунки з коханим уже не такі, якими вони були до 24 лютого 2022-го.

Зіркова пара виховує трьох дітей

«Я взагалі б не полетіла до тієї Америки. Якщо так глобально, чому точно ні, якби я знала заздалегідь, то, хто б там що не говорив, якщо є міцна сім’я — ані відстань, ані час нічого не зруйнують. Я можу сказати, що відстань і час впливають на стосунки, дуже сильно впливають… Я б не радила перевіряти таким чином стосунки людей, які мають сім’ю, дітей, свої обов’язки. Повторювати такого я точно не хочу і не буду», — визнала Alyosha.

Alyosha і Тарас Тополя

Артистка порадила усім родинам, які мають можливість бути разом, неодмінно, повертатися додому і зізналася, що дуже шкодує, що сама не повернулася до України, коли вже було зрозуміло, що це можна було зробити.

«У нашому випадку Тарас намагався приїжджати якомога більше. Спочатку я прилітала, два рази порушивши всі свої статуси, які були надані мені в США. Для мене важливо, щоб людина знала, що для неї цінніше. Відстань і час – вони дуже змінюють людей. Порада – не бути довго окремо», — відзначила співачка.

Відмітимо, лідер гурту «Антитіла», невважаючи на можливість виїхати за кордон, оскільки він являється батьком трьох дітей, не зробив цього. Артист «перекваліфікувався» у парамедика і вступив до лав ЗСУ.

Оля Полякова зі своєю старшою донькою похизувалися фігурами у відвертих купальниках на тлі океану в Танзанії

«Для мене це маленька смерть» — Анна Трінчер оголосила про розлучення з Волошиним