in

Її автором стала володарка «Греммі» — Alyosha і Тарас Тополя анонсували вихід першої спільної пісні

Минуло уже 10 років, відколи Alyosha і Тарас Тополя одружилися.

За цей час пара уже встигла народити трьох дітей, проте жодного разу не порадували фанатів спільною композицією. Нарешті, в ефірі інтерв’ю авторам проекту «Наодинці» співачка анонсувала вихід такої пісні. Мало того, Олена Тополя заявила, що трек уже готовий, а його автором стала світова зірка, володарка найпрестижнішої музичної премії «Греммі».

«У нас є записана одна пісня, яка просто чекає на свій час. Написала її відома авторка, яка має премії «Греммі» за свої пісні. Це пісня про те, що дощ не триває вічно… Хотілося зробити так, щоб це було проукраїнське, проукраїнська така позиція. Хоч пісня англійською мовою, але хотілося так подати, щоб всі розуміли, що це українці, що це про Україну», — розкрила таємницю співачка.

Цікаво, що про вихід композиції, «яка чекала свого часу» Alyosha вирішила розказати саме тоді, коли вона вперше заговорила про тріщину у їхніх із Тарасом відносинах. Співачка зізналася, що за той час, поки вона з трьома дітьми знаходилися у США, а чоловік служив у ЗСУ, вони перестали довіряти один одному… Більш детально про це — у нашому попередньому матеріалі.

Разом, але на великій відстані: Потап та Настя Каменських заінтригували дивною поведінкою в Майямі

«Не могли знайти їй туфлі 42-го розміру» — Андре Тан поділився деталями приїзду Періс Гілтон в Київ на показ