in

«Ми йдемо в ногу з часом, а Росія – ні. Їх відкинуло на 100 років тому!» – Вайкуле рознесла російських колег, які підтримали Путіна

Популярній українській телеведучій Наталії Мосейчук днями вдалося потрапити в гості до однієї з найзнаменитіших латвійських артисток Лайме Вайкуле.

Легендарна співачка чи не найактивніше з усіх закордонних зірок підтримує Україну, тому із задоволенням погодилася на велике інтерв’ю з українською журналісткою. Під час розмови вони не могли не торкнутися ставлення зірки до своїх колег по сцені, які не просто залишилися в РФ, а публічно підтримують вторгнення в Україну та геноцид нарду цієї країни.

«Є, напевно, деякі, які збожеволіли. Але я думаю, що основна маса прикидається. Їм просто важливі гроші», – упевнена Лайма Вайкуле.

Майбутнє Росії артистка, яка багато років провела на тамтешній сцені, скептично оцінює. «Росіяни, на мою думку, не змогли стати сучасними. Ми знаємо все, що відбувається у всьому світі. Ми йдемо в ногу з часом, а Росія – ні. Вона не те, що зупинилася, їх відкинуло на 100 років тому. Вони знову заарештовують вчених, цвіт нації. Знову роблять те саме, що й Сталін», — змушена констатувати виконавиця хіта «Я вийшла на Пікаділлі».

Читайте також: Наталія Мосейчук «зловила» Максима Галкіна та запросила на інтерв’ю: реакція коміка шокувала

Співачка Яна Соломко, яка «чекала окупантів з перемогою» втекла з РФ та згадала про українську мову

«Насті Приходько занесли чемодан рублів»: співачка привітала з днем народження проросійських пропагандистів