in ,

Ігор Ніколаєв потрапив до лікарні у тяжкому стані: у кума Пугачової зловісна хвороба

Відомий російський співак та композитор Ігор Ніколаєв 15 вересня вранці був екстрено госпіталізований до лікарні у важкому стані.

За повідомленнями РосЗМП 63-річний артист потратив до медзакладу через проблеми з серцем. Раніше, у січні цього року Ніколаєв вже опинявся в лікарні — з підозрою на інфаркт. Але тоді стан композитора вдалося стабілізувати і йому встановили два стенти.

Імовірно, Ніколаєву робитимуть нову операцію — адже до нинішньої госпіталізації він знову скаржився на біль у грудях та проблеми з серцем.

Поки що ніхто з близького оточення артиста не дає коментарів з приводу того, що сталося. Але РосЗМП зауважує — стан Ніколаєва «вкрай критичний».

Ігор Ніколаєв та Христина Орбакайте

Варто зазначити, що композитор є кумом Алли Пугачової та Максима Галкіна. Похресником Ніколаєва став їх син Гаррі. Від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Ніколаєв жодним чином не висловив свою позицію щодо геноциду українського народу, обравши замість цього мовчання. Наприкінці 2022 року він взяв участь у концерті з донькою Пугачової Христиною Орбакайте, де артисти обрали для виступу костюми у жовто-синіх кольорах — чим накликали на себе величезну хвилю хейту. Росіяни чомусь вирішили, що у такий спосіб Ніколаєв підтримав Україну — як і його куми Пугачова та Галкін.

Стали відомі імена тих, хто активно просуває Лорак в російський шоу-бізнес: є «заслуги» Пригожина

«Встань на коліна та оближи для влади туфлі» — зірка серіалу «Кухня» влучно поставив на місце «z-патріотів»