in ,

«Встань на коліна та оближи для влади туфлі» — зірка серіалу «Кухня» влучно поставив на місце «z-патріотів»

Днями російський актор — зірка серіалу «Кухня» — Дмитро Назаров, який різко засуджує війну в Україні, влучно відповів на закиди кремлівських патріотів.

Артист поставив зухвалих росіян на місце, прочитавши сатиричний вірш щодо його позиції у виниклій ситуації. У ньому Назаров непрозоро натякає на те, що йому радять змінити ставлення до війни та підтримати вторгнення РФ в Україну, а також хочуть тримати «на гачку» і використовувати у пропагандистських цілях.

«Мне говорят, конечно, возвращайся. Сиди на даче тихо, старичок. Будь нем, как рыба, реже улыбайся. Не забывай, в губе твоей крючок» — так про розповідає актор у вірші.

Дмитро дає зрозуміти, що його позиція непохитна — він не збирається підтримувати політику загарбницького режиму РФ та вторгнення до незалежної країни. Про це свідчать такі рядки:

« Покайся, встань на гордые колени. Стремясь у власти туфли облизать. Прости всех тех, кто предал твое мнение. И не забудь друзей своих предать. Пожив в грязи и нищем унижении. Восславь войну, простите, СВО«.

Нагадаємо, що Дмитро Назаров на початку повномасштабної війни засудив загарбницьку політику російської влади — переважно у своїх сатиричних віршах. Це вартувало актору роботи — він був звільнений з театру, у якому пропрацював. Врешті решт, Назаров прийняв рішення покинути РФ та виїхав за кордон.

Ігор Ніколаєв потрапив до лікарні у тяжкому стані: у кума Пугачової зловісна хвороба

Телеведучу Марію Єфросиніну «засудили» до семи років тюрми: журналістка відповіла