in

«Було неперевершено!»: Маск оприлюднив фото Ембер Герд у костюмі Ангела з Overwatch перед рольовими іграми у ліжку

Нещодавно в Мережі з’явився уривок біографічної книги одного з найбагатших людей планети Ілона Маска.

На одній зі сторінок користувачі помітили цікаве фото, на якому колишня коханка засновника «Тесла» Ембер Герд перевдягається для ігор у ліжку. Підприємець не приховує свою пристрасть до такого роду розваг, воліючи використовувати як атрибути костюми популярних персонажів комп’ютерних ігор.

Mercy з гри Owerwatch є одним з улюблених героїв Маска, тому не дивно, що на фото Герд постає саме в цій ролі, хоча, як випливає з тексту книги, сама Ембер не горіла бажанням виконувати подібні примхи бізнесмена.

Героїня комп’ютерної гри Overwatch Ангел

Також уточнюється, що розробку та виготовлення спеціально костюма пішло майже два місяці. Що з цього вийшло — дивіться на фото, надане самим Ілоном Маском у Твіттері. «Вона справді одяглася як Мерсі. Це було неперевершено», — написав мільярдер.

Актриса Ембер Герд в образі персонажа Mecry

Зазначимо, що Маск мав нетривалий роман з Хьорд у 2017 році, якраз у той час, коли у неї продовжувався скандальний шлюборозлучний процес із Джонні Деппом. ЗМІ писали також і про те, що Ембер зраджувала Деппу з Маском, коли була одружена.

«Патріотизм — це завжди, а не коли вигідно» — як Анастасія Приходько представляла РФ на «Євробаченні», обіймалась з росіянами та чому не спілкується з мамою та братом

Несподівано: Вайкуле заявила, що більше ніколи не повернеться до РФ, проте хотіла би зустрітись з Басковим та Кіркоровим