in

«Патріотизм — це завжди, а не коли вигідно» — як Анастасія Приходько представляла РФ на «Євробаченні», обіймалась з росіянами та чому не спілкується з мамою та братом

Українська попспівачка Анастасія Приходько від початку повномасштабного вторгнення чітко заявила про свою громадянську позицію та публічно засудила тих, хто з відомих артистів намагається «відсидітись» осторонь війни в Україні.

Артистка бурхливо та грубо висловлюється про своїх колег та з різкою критикою ставиться до тих, хто на ходу «перевзувається» та повертається в РФ. Декілька днів назад, навколо неї розгорівся бурхливий скандал, через те, що вона в один день привітала двох своїх «хороших» друзів-росіян, які щодного разу публічно не засудили кремлівську агресію. Українців неабияк здивував цей вчинок співачки.

Однак, Приходько не завжди була такою патріоткою своєї Батьківщини і в минулому має тісні зв’язки з країною-агресоркою. Наприкінці весни 2022 року українська співачка Ірина Федишин пригадала для Анастасії, коли співачка накинулась на неї з критикою через гомофобні заявки, як та в 2009 році представляла РФ на «Євробаченні» з піснею «Мамо».

«Настя, патріотизм – це любити свою батьківщину завжди, а не тільки сьогодні швиденько перевзутися» — зауважила білявка.

Не прості відносини Приходько має і зі своєю мамою та братом. В 2021 році вона заявила, що їй довелося пережити зраду рідних, але в подробиці не стала вдаватися. В одному зі своїх інтерв’ю артистка розповіла, що її мама не бачиться з внуками, а в дитинстві піднімала на доньку руку.

На початку повномасштабного вторгнення рідні люди все ж таки зідзвонились, але їхні відносини протримались лише декілька днів. А брат, який працює журналістом, заявив, що не бажає мати нічого спільного з сестрою, бо їхнє спілкування припинилося ще з 4 січня 2020 року, коли вони перебували дня народженні дядька. Що тоді трапилося між ними на святкуванні — ніхто не знає.

Знаходиться у комі: розвідка підтвердила інформацію про госпіталізацію Кадирова і те, що Путін доклав до цього руку

«Було неперевершено!»: Маск оприлюднив фото Ембер Герд у костюмі Ангела з Overwatch перед рольовими іграми у ліжку