in

«Таке в моїй кар’єрі, на жаль, вперше» — Надя Дорофєєва несподівано відмінила свій концерт у Відні за лічені години до виступу

Українська співачка та тренерка вокального шоу «Голос країни -13» Надя Дорофєєва здивувала шанувальників несподіваною новиною.

Днями у артистки був запланований концерт у Відні, але за декілько годин до початку, команда оголосила про скасування виступу. Як повідомила Дорофєєва в Інстаграм, то все сталось через те, що організатори халатно віднеслись до своєї роботи і вони не змогли під’єднати апаратуру. На концертному майданчику не було ні мікрофонів, ні кабелів для апаратури.

«Друзі, всім привіт. У нас не виконаний технічний райдер. Що це означає? Це означає, що у нас просто немає можливості звучати. Навіть немає моїх мікрофонів, кабелів, які ми могли б під’єднати. Таке в моїй кар’єрі, на жаль, вперше. По-перше, хочу попросити, щоб ви не виїжджали на концерт. Що далі буде — ми повідомимо трохи пізніше, тому що самі поки нічого не розуміємо», — повідомила колишня дружина Володимира Дантеса.

Надя була вимушена негайно прийняти рішення про скасування виступу.

«Боже, який це треш», — додала співачка.

Наразі очікуємо роз’яснення ситуації щодо перенесення концертної програми.

«Ти так них*ра і не зрозумів!», «Так образити народ у важкі часи!» — українські артисти назвали пісню «Зрада» цвяхом у труну кар’єри Бабкіна

«Всіх дратує» — сестра Єфросиніної, яка живе в РФ, шокувала реакцією на звістку про арешт родички