in

Українська співачка Надя Дорофєєва вагітна: надійні джерела «підловили» артистку в непідходящий момент

Українська популярна співачка Надя Дорофєєва, яка здобула широку популярність в дуеті з Олексієм Завгороднім, готується стати мамою.

Таку інформацію конфіденційного характеру повідомив блогер Богдан Беспалов, запевняючи, що ця новина правдива. Адже її «злили» перевірені джерела, які раніше ділилися новиною про таємне весілля Дорофєєвої та Кацуріна. За його словами, артистку «підловили» на візиті до лікаря, який спеціалізується в акушерсько-гінекологічній службі.

Варто зазначити, що тренер вокального шоу «Голос країни», останнім часом стала одягати більш стриманний одяг оверсайз розміру, який приховує її «цікаве» положення. Надя влітку вдруге вийшла заміж за ресторатора Михайла Кацуріна, а до цього 7 років прожила у шлюбі з співаком Володимиром Дантесом. За час спільного подружнього життя зіркова пара не наважилася народити дітей.

«Якщо це правда, Надю, я хочу тебе привітати. Це прекрасна подія в житті. Хочу побажати тобі бути щасливою і насолоджуватися материнством. Все одно рано чи пізно це здійсниться. Тому бажаю тобі справжнього сімейного щастя», — сказав блогер у своєму новому резонансному випуску на ютуб-каналі.

За те, що називали Крим українським: у Ялті чоловік жорстоко вбив літню пару з Дніпропетровщини

«Схожі як дві краплі води»: Ірина Федишин показала рідкісне фото з мамою