in

Тельці — озолотяться, а Скорпіонам — час подумати про дітей: гороскоп на 19 вересня

Астрологи підготували на 19 вересня для кожного знаку Зодіака гороскоп. Давайте розглянемо детальніше кожного із них.

Овен

Сьогодні про себе нагадає давнє захворювання — тому не зволікайте і відразу зверніться до кваліфікованого спеціаліста. Також можете відвідати спортзал.

Телець

Сьогодні ваш гаманець буде повний, гроші будуть текти до вас річкою. Велика ймовірність знайти підробіток з чудовою зарплатою.

Близнюки

Вам варто більше приділити часу для спілкування з оточуючими, адже від них ви можете черпати енергію. Прислухайтесь до внутрішнього голосу, можливо у вас з’явиться бажання творити.

Рак

Сьогоднішній день варто приділити для вирішення давніх конфліктів, але не зловживайте нецензурною лексикою. Постарайтесь поставити себе на місце іншої людини і спробувати відчути ті емоції.

Лев

Проявіть ініціативу і візьміть на себе відповідальність за подальше майбутнє вашого колективу. Сьогодні весь день ви будете приймати рішення щодо вашої команди.

Діва

Цей день пройде спокійно без будь-яких грандіозних подій. Займайтеся своїми буденними справами і ні про що не хвилюйтеся.

Терези

Сьогодні вам може важко знайти спільну мову з співбесідником, тому що з самого ранку у вас буде зіпсований настрій. Дуже велика ймовірність, що саме ви стане епіцентром виникнення чвар.

Скорпіон

Вам варто зайнятись облаштуванням свого особистого життя. Цей день сприятливий для зачаття дітей.

Стрілець

Якщо ви довгий час не наважувалися на подорож, то сьогодні настав той день, коли можете сміливо вирушати. Не сидіть на місці і не чекайте, що за вас це хтось організує.

Козеріг

Заведіть блокнот і запишіть плани на найближчий час і старайтеся дотримуватися їх. Так у вас більша ймовірність досягти нових вершин.

Водолій

Сьогоднішній день варто приділити для близьких людей. Знайдіть спільну справу і це вас усіх зарядить неймовірною енергією.

Риби

Сьогодні цілий день ви будете в пошуках самого себе. Якщо вам потрібна допомога спеціаліст, то не соромтеся і зверніться до психолога.

Від Кіркорова пішов коханий: ніжний друг співака потрапив на камеру, цілуючись із бородатим мачо

Умєров «зачистив» з Міноборони поплічників Рєзнікова: в цей список потрапила Ганна Маляр