in ,

Даню Мілохіна розшукує військомат: блогер заспівав гімн України і втік з РФ

Нещодавно відомого російського блогера та виконавця Даню Мілохіна оголосили в розшук у РФ — швидше за все, як ухилянта за заявою військкомату міста Анапи. Восени цього року Мілохіна хотіли залучити до лав армії країни-окупанта та відправити на фронт, але блогер швидко втік з Росії.

Цю інформацію поширили російські пропагандистські ЗМІ і блогер відразу ж відреагував на новину у своєму Telegram-каналі. «Що думаємо?», — прокоментував Мілохін, звертаючись до своєї аудиторії і явно натякаючи на те, що закордоном у нього немає причин боятися спроб військкомату затягти його до армії. Хоча при цьому, зірка тіктоку нещодавно залишив Москву практично відразу після повернення туди — очевидно, злякавшись перспективи отримати повістку.

За словами брата Дані Мілохіна, блогер останні півтора року жив то у США, то у ОАЄ, але вирішив повернутися до РФ, аби «дати росіянам другий шанс». На повернення зірки одразу ж звернули увагу два «рупори» Кремля — голова так званої «Ліги безпечного інтернету» Катерина Мізуліна та Володимир Соловйов. Пропагандисти  дорікали блогеру за русофобські нахили та вимагали його відправлення на фронт з метою «перевиховання».

Так наприклад, Мізуліна зауважила: «Цей крок сприятиме патріотичному вихованню. Парубок зможе зі зброєю в руках довести насправді свою вірність і відданість нашій Батьківщині». А Володимир Соловйов, згадавши як Мілохін у США розучував гімн України в компанії українського колеги-зрадника Артура Бабіча, взагалі розлютився не на жарт. Пропагандист назвав блогера «тварюкою» та «мерзотою» і наголошував на необхідності відправити його на фронт, де солдати-окупанти «пояснять йому за гімн».

Після таких висловів кремлівських пропагандистів наляканий Мілохін знову втік з Москви у Дубай. Його прийомні батьки пояснили, що Даня не може служити в армії через хворобу зору — у зірки -6,5. Але навіть це не спиняє z-патріотів, які вирішили оголосити Мілохіна у розшук. Цікавим теж є те, що блогера розшукують за заявою війскьомату міста Анапи — хоча він має московську реєстрацію.

В Україні патріот, а за кордоном — обіймається з росіянами: співак Андрій Данилко «вляпався» в неприємну ситуацію

Доомоложувався: після чергової невдалої операції Кіркоров з’явився на публіці з перебинтованими кінцівками.