in

Російського блогера Даню Мілохіна, який під час війни заспівав гімн України, побили в Грузії

Скандального блогера-мільйонника Даню Мілохіна, який не бажає стати гарматним м’ясом та втік з РФ, надавали стусанів у Грузії через його російську національність.

Співак, який замовчує повномасштабне вторгнення та умудрився заспівати разом зі своїм другом українцем, який наразі проживає в РФ — Артуром Бабічем, гімн України минулого року, на днях прогулювався вулицями Тбілісі. Там його спіймала місцева журналістка та поставила декілька запитань. В інтерв’ю Мілохін вихваляв свою Батьківщину, з якої втік, аби не отримати повістку, та зізнавався в любові до РФ.

Після розмови тіктокер вирішив зазирнути у вікно місцевого жителя, а той, запримітив Мілохіна. Місцевий швидко вибіг на вулицю і почав бити блогера та, вигукуючи антиросійські гасла, закликав росіянина поїхати з Грузії. Згодом, до бійки долучилися ще декілька чоловіків, але їх швидко розборонили.

росЗМІ повідомляють про побиття Мілохіна

Як повідомили пропагандистські джерела, Даня не став писати заяву у поліцію, але прислухався до прохання грузина і втік в Дубаї.

 

Читайте також: «Обрали якийсь дивний шлях» — Дмитро Нагієв висловив свою позицію щодо війни та дав цінну пораду майбутньому російському поколінню

54-річна Дженіфер Лопес зачарувала інтернет-користувачів спокусливими фото у мереживній білизні

«Дитяче личко та тіло богині» — модель з 7 розміром грудей Настя Квітко знялася у мікробікіні