in

В Україні патріот, а за кордоном — обіймається з росіянами: співак Андрій Данилко «вляпався» в неприємну ситуацію

Український артист Андрій Данилко, який більше відомий для шанувальників під сценічним іменем Вєрка Сердючка, «залетів» у неприємну ситуацію.

Зараз артист знаходиться за кордон з благодійним туром в підтримку України і нещодавно він прилетів з робочим візитом до США. Від початку війни співак закрепив за собою статус палкого патріота до України. Однак,в Америці Данилко здивував українців своїми теплими обіймами з російським скандальним учасником «Дома-2» Рустамом Солнцевим, який любить «обляти брудом усіх, з ким мав справу». На це першим звернув увагу блогер Олексій Голубицький.

«Фу, Данилко, навіщо тобі це? А нам це за що? У США більше немає з ким зустрічатися для запису відосиків? В Америці ж є адекватні українські медіа та адекватні українські блогери. Чому не зустрічатися з ними?» — запитав Голубицький на своїй сторінці в Фейсбук.

Блогер підмітив, що це не вперше, коли український «патріот» кидається в обійми до «хороших» росіян. Взимку Сердючка демонстративно запросив на сцену російського актора Олексія Паніна, який раптово «перевзувся» та засудив путінську диктатуру.

«В Україні він старанно вибудовує собі патріотичний імідж, а за кордоном його так і тягне до «хороших росіян». У лютому на концерті в Іспанії Данилко потягнув на сцену російського алкоголіка і психічно хворого актора Паніна, щоб теж публічно обніматися і цілуватися з ним» — підсумував Олексій.

Стріляла цигарки у перехожих і всіх посилала: зірка серіалу «Щасливі разом» шокувала своїми діями на похороні в нетверезому стані

Даню Мілохіна розшукує військомат: блогер заспівав гімн України і втік з РФ