in

Стріляла цигарки у перехожих і всіх посилала: зірка серіалу «Щасливі разом» шокувала своїми діями на похороні в нетверезому стані

Російська акторка Юлія Захарова, яка здобула славу завдяки ролі Олени Полено із комедійного серіалу «Щасливі разом», налякала шанувальників своїм зовнішнім виглядом.

Журналістам вдалося спіймати актрису на похороні  під час прощання зі своїм колегою В’ячеславом Гришечкіним. Як вивилось, колись дуже популярна і приваблива зірка, від якої зараз не залишилось і сліду, зловживає алкоголем і на кладовищі вона з’явилась в нетверезому стані. Юлію просто не впізнати: на обличчі з’явились зморшки, шкіра постаріла та обвисла. Також вона не могла висловити свою думку, вживала нецензурну лексику, плакала і «стріляла» у перехожих цигарки.

Серіал «Щасливі разом» в далекі 2000 роки був мега популярним в Україні. Ще тоді по сценарію Росія привласнила українські землі собі, коли головні герої фільму вирушили на відпочинок у неіснуюче село Стара Чушка, що знаходилось по карті, яку показали на телеекранах, в районі Запорізької та Херсонської областей. А в кадрі сімейство Букіних стверджувало, що це територія Росії.

Від початку повномасштабного вторгнення Захарова підтримала загарбницьку політику Путіна та руйнівні дії окупантів на українських землях.

«Злив Попелюшки-зрадниці»: стало відомо, чому Яна Соломко зненацька вирішила задобрити українців

В Україні патріот, а за кордоном — обіймається з росіянами: співак Андрій Данилко «вляпався» в неприємну ситуацію