in ,

«Злив Попелюшки-зрадниці»: стало відомо, чому Яна Соломко зненацька вирішила задобрити українців

Днями український YouТube блогер Богдан Беспалов розповів своїй аудиторії нові деталі про співачку-зрадницю родом з Полтавщини — Яну Соломко, яка втекла із Росії до США та почала прикидатися справжньою українкою.

На своєму каналі BespaLOVmedia Богдан поділився зливом запроданки Соломко. Інформацію блогеру надали його друзі, що колись співпрацювали з колишнім лейблом артистки та охоче оповіли про її невдалу кар’єру.

Яна Соломко була підписана на лейбл «Перший музичний» у 2019 році — під псевдонімом SOYANA. Вона активно виступала з 2019 року у московських клубах, на артистку покладали великі надії та навіть просували на фестивалі «Жара», що проходив у Баку. Втім великих грошей в співачку не вкладали — аби не прогоріти у разі чого.

Однак її кар’єра не пішла в гору і після рішення лейбла про співпрацю Соломко з українським продюсером-зрадником Юрієм Бардашем у якості автора пісень для артистки. Врешті решт, агенція відмовилася від такого невдалого проекту, залишивши Яну у розбитого корита. На хвилі невдач артистка прийняла рішення переїхати до США, адже її донька має американське громадянство. Однак у США SOYANA виявилася нікому не потрібна, тож дослухавшись до порад своїх друзів, артистка вирішила «українізуватися» та повернутися на українську сцену.

Зараз Яна Соломко чекає слушного моменту для прем’єри своїх нещодавно записаних українських пісень та шукає до кого б сходити на інтерв’ю, наприклад до Єфросиніної. Але погодиться той, кому вона заплатить — хоча в неї і є гроші, втім, не так багато щоб «башляти» всім за своє «перевзування». Адже Соломко хоч і все життя жила в Україні, проте не зважала на російське вторгнення та співала пісень на підтримку солдат країни-терористки.

Читайте також: Оплакує мобіків та прославляє путінський режим: учасниця «Холостяк» та «Шанс» Яна Соломко зрадила публічно Україну

З розбитим обличчям та голою ср@кою: гламурна росіянка Ірина Шейк стала посміховиськом на показі в Лондоні

Стріляла цигарки у перехожих і всіх посилала: зірка серіалу «Щасливі разом» шокувала своїми діями на похороні в нетверезому стані