in ,

Свого роду орден «За сміливість!» — Ліна Костенко зробила подарунок дівчині, яка вийшла із плакатом проти Лободи у Харкові

Наприкінці червня цього року опальна українська співачка Світлана Лобода наважилася виступити у Харкові, проте не всі харків’яни були у захваті від приїзду артистки, яка відсиджувалась у РФ у перший місяць повномасштабної війни.

Зокрема. мешканка першої столиці України Дарина Вдовенко привернула увагу ЗМІ, коли вийшла з плакатом «Харків без Лободи» до зоопарку, де мала виступити артистка. Сама Лобода тоді також відреагувала на вчинок дівчини і стала її публічно ображати, називаючи «завербованою» і запитуючи, скільки Дарина отримала грошей за свій протест.

Дарина на концерті Лободи

Минуло майже три місяці, і все ж таки гідна нагорода знайшла свого героя. Знаменита українська поетеса Ліна Костенко подарувала сміливій дівчині книгу «300 поезій» видавництва «Абабагаламага». Авторка передала збірку до Харкова, де Дарині її вручили представники видання «Укрінформ».

«Милій Дарині Вдовенко. Щасливої ​​долі і світлих обріїв буття! Харкову – відродження! Сердечно, Ліно Костенко», — написала поетеса на форзаці видання.

Читайте також: «Дешевий цирк» — Лобода влаштувала «пекельні танці» і стала посміховиськом

Стало відомо, куди втік прихильник «руського міра» ведучий Андрій Доманський

З розбитим обличчям та голою ср@кою: гламурна росіянка Ірина Шейк стала посміховиськом на показі в Лондоні