in

Стало відомо, куди втік прихильник «руського міра» ведучий Андрій Доманський

Відомий український російськомовний ведучий Андрій Доманський, який активно пропагував «руський мір» на одному із телеканалів, з початком повномасштабного вторгнення зник з країни.

В перші дні війни в Україні, шоумен швидко «перевзувся» та записав у своїх соцмережах звернення на підтримку українців рідною мовою. Однак, співвітчизники не змогли пробачити йому висловлювання про «українських фашистів» та проросійські наративи і накинулись на нього з гнівними коментарями під його «слізливим» постом. Не довго думаючи, Доманський видалив усі свої сторінки в Мережі та зник з інформаційного простору.

Після такого можна подумати, що Андрій виїхав до Росії, але як з’ясував ведучий Слава Дьомін, телеведучий обрав собі для комфортного життя одну із європейських кран — Естонія, Латія чи Литва. Та і виїхав він в умовах воєнного стану теж легально, так як має щонайменше 3 неповнолітніх дітей. Але от чи забрав він із собою нащадків — залишається таємницею. Дьомін зізнався, що пропонував для Доманського записати інтерв’ю, але у відповідь не отримав нічого.

«Андрій зник з інформаційного простору після початку повномасштабного вторгнення. Жодної інформації про нього абсолютно ніде немає. Я навіть написав йому пропозицію зробити інтерв’ю, але він прочитав повідомлення і нічого не відповів. Але наші спільні знайомі мені розповіли, що, за їхніми даними, Андрій давно виїхав із країни», — розповів Дьомін.

Вперше за довгий час Галкін показав чесне фото із 74-річною Пугачовою: пара мило обіймалася на пляжі

Свого роду орден «За сміливість!» — Ліна Костенко зробила подарунок дівчині, яка вийшла із плакатом проти Лободи у Харкові