in

З розбитим обличчям та голою ср@кою: гламурна росіянка Ірина Шейк стала посміховиськом на показі в Лондоні

Російська модель Ірина Шейк запам’яталася українцям гучним скандалом, коли вона цинічно використала рашистський знак «Z» у своїх сторіс вже під час повномасштабної війни.

Днями гламурна діва знову відзначилася дурною витівкою. У рамках Тижня моди в Лондоні Шейк з’явилася на подіумі, ледве прикривши сором сріблястим сарафаном до підлоги. Вбрання, незважаючи на довжину, мало настільки пікантні вирізи, що зовсім не приховувало принади моделі ні спереду ні ззаду.

Однак, увагу публіки та журналістів було привернуто не стільки голою дупою росіянки, скільки «прикрашеною» штучними синцями та синцями фізіономією.

Фото: www.instagram.com/irinashayk

Макіяж Ірини зацікавив користувачів ще більше, ніж вбрання. Візажисти зробили їй синці під очима, розбитий ніс та припухлі губи.

Фото: www.instagram.com/irinashayk

Безліч передплатників росіянки, що проживає в США, звинуватили її в пропаганді домашнього насильства і висловили Ірині Шейк своє невдоволення в коментарях під публікацією на її сторінці в Інстаграм:

  • З якого часу домашнє насильство стало модним?
  • Популяризація фізичного насильства – це не модно!
  • Навіщо робити макіяж, ніби тебе щойно побили
  • З якого часу це насильство стало темою шоу на подіумі?
  • Це романтизація чи підтримка жертв домашнього насильства? Не зрозуміло!
  • Навіщо насильство рекламувати?

Варто визнати. однак. що це зовсім не вплинуло на модель, і вона влаштувала ще одну відлякуючу фотосесію вже після показу.

Фото: www.instagram.com/irinashayk

Читайте також. Грецька богиня серед людей: 57-річна Сальма Хайєк вразила формами в облягаючій сукні кольору слонової кістки

Свого роду орден «За сміливість!» — Ліна Костенко зробила подарунок дівчині, яка вийшла із плакатом проти Лободи у Харкові

«Злив Попелюшки-зрадниці»: стало відомо, чому Яна Соломко зненацька вирішила задобрити українців